Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Ήττα από τον Ολυμπιακό

Την ήττα γνώρισε η ομάδα της Γιαννιτσούς στην έδρα της από τον Ολυμπιακό Λαμίας στα πλαίσια της 9ης Αγωνιστικής. Οι πολλές απουσίες των γηπεδούχων ανάγκασαν τον Αχχιλέα Λυκοτσέτα να κατεβάσει ενδεκάδα ανάγκης με τους Γκούρλη(C), Παππά να παίζουν man to man τους επιθετικούς του Ολυμπιακού, τους Ιγγλέζο και Μπριτζίκη να κλείνουν τα άκρα της άμυνας , ενώ οι Σακελάρης, Παπακωνσταντίνου, Σμαργιαννάκης και Δήμου (αντικαταστάθηκε στο 21 από τον Αλεξανδρή λ.τ) αποτέλεσαν την κεντρική γραμμή , πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κόλα Ζαμίρ. Κάτω από τα δοκάρια κάθησε για άλλη μια φορά ο Κώστας Μούτος , ο οποίος ήταν πολύ σταθερός στις επεμβάσεις του, κρατώντας παράλληλα και το μηδέν στο 30' λεπτό, όταν απέκρουσε πέναλτι του Αποστολόπουλου στο οποίο υπέπεσε παιδαριωδώς ο Γκούρλης Ν.
Η ομάδα του Ολυμπιακού Λαμίας προηγήθηκε στο 44' με πέναλτι του Αποστολόπουλου και έκανε το 2-0 στο 67' με τον Κορέντζελο. Ο Ζαμίρ πίεσε τον τερματοφύλακα στο 71' και τον ανάγκασε σε λάθος κάνωντας το 2-1 για να έρθει ο Αποστολόπουλος στο 81' και να τελειώσει το μάτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή παρουσία του Κ. Σακελάρη στο κέντρο της Γιαννιτσούς - απ΄ όπου έβγαλε πολύ καλές μπαλιές - και οι μάχες που έδωσε μόνος του στην επίθεση ο Κόλα Ζαμίρ με τους πολύ καλούς αμυντικούς του Ολυμπιακού Λαμίας.
Αποτελέσματα 9ης Αγωνιστικής
Τσούκα-Καλύβια 4-3
Δόξα Ζηλευτού - Σπερχειάδα 1-5
Πλατύστομο - Γραμμένη 5-2
Ν.Γιαννιτσού - Ολυμπιακός Λαμίας 1-3
Τυμφρηστός - Αρχάνι 0-1
Μεσσοποταμία - Π.Γιαννιτσού 2-1
ΡΕΠΟ: Παμφθ/κος

Βαθμολογία 5ου Ομίλου
Αρχάνι, Ολυμπιακός Λαμίας, Σπερχειάδα 2005 - 24
Ν.Γιαννιτσού - 14
Τσούκα - 12
Ζηλευτό - 10
Πλατύστομο , Π. Γιαννιτσού - 9
Τυμφρηστός, Καλύβια - 7
Μεσοποταμία - 6
Παμφθ/κός - 4
Γραμμένη - 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: