Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Ηρωϊκή Νίκη στην Καλλιθέα

Η μια εκ των πρωτοπόρων - Σπερχειάδα 2005 - αναγκάστηκε σε ήττα στο γήπεδο της από την ομάδα της Γιαννιτσούς. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με ψυχή και ανέτρεψαν τα προγνωστικά, δείχνοντας πως δεν τους επηρεάζουν έδρες και απουσίες παικτών. Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους από την αρχή, όταν και προηγήθηκαν με γκόλ του Γκούρλη στο 12' (μετά από μπαλιά του Σακελλάρη) έπαιξαν πολύ έξυπνα κλείνοντας τους διαδρόμους στους νεαρούς επιθετικούς της Σπερχειάδας. Στο 2ο ημίχρονο ο Χαντζάκος διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους στο 55', κάνωντας τους γηπεδούχους να στραφουν κυρίως επιθετικά και να κλείσουν την Γιαννιτσού στα καρέ της. Η λαβωμένη άμυνα της Γιαννιτσού ( Ο Λυκοτσέτας Α. έπαιζε με πρόβλημα στον προσαγωγό και ο Μούτος Κ. με διάστρεμμα) λύγισε μόνο μια φορά στο 65', ενώ οι επιθετικοί με αντεπιθέσεις δημιουργούσαν συνεχώς πρόβλημα στα καρέ του Ντιλέζου. Τελικό αποτέλεσμα 1-2 , η Σπερχειάδα μένει πίσω στην διεκδίκηση της 1ης θέσης και η Γιαννιτσού πλησιάζει την τριάδα των πρωτοπόρων.
Από τους φιλοξενούμενους δεν υστέρησε κανείς. Αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική παρουσία του τερματοφύλακα Μούτου, που διανύει περίοδο φόρμας, η ηγετική εμφάνιση του παίκτη - προπονητή Λυκοτσέτα που καθάρισε πολλές φάσεις στα μετόπισθεν και οι έγκαιρες επεμβάσεις των Μέξη Π. και Παππά Β.
Η 11αδα του ΑΟ Γιαννιτσού: Μούτος, Γκούρλης, Παππά, Ιγγλέζος, Λυκοτσέτας, Μέξης, Ρίζος, Σμαργιαννάκης, Χαντζάκος (C) , Κόλα Ζαμίρ , Σακελλάρης (75' Κόντος).
Χωρίς ιδιαίτερα λάθη η διαιτησία του Οικονόμου.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:
Τσούκα - Ζηλευτό 6 - 0
Καλύβια - Πλατύστομο 3-1
Γραμμένη - Τυμφρηστός 4-4
Παμφθ/κος - Π.Γιαννιτσού 2-2
Αρχάνι - Μεσοποταμία 7-0
Ρεπό: Ολυμπιακός Λαμίας
Βαθμολογία
Αρχάνι 27
Ολυμπιακός Λαμίας 24
Σπερχειάδα 24
Τσούκα 18
ΑΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ 17
Ζηλευτό, Π.Γιαννιτσού, Καλύβια 10
Πλατύστομο 9
Τυμφρηστός 8
Μεσσοποταμία 6
Παμφθ/κος 5
Γραμμένη 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: