Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Αυτά έχει το ποδόσφαιρο...

Απρόσμενη ήττα για την Ν.Γιαννιτσού μέσα στην έδρα της Μεσσοποταμίας. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με την Μεσσοποταμία να στέκεται πιο τυχερή στο τέλος και να παίρνει τους 3 βαθμούς της νίκης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πιέσαν την άμυνα των φιλοξενούμενων που απ' την πλευρά τους προσπαθούσαν με μακρινές μπαλιές προς τον προωθημένο Κόλα να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες. Η πίεση της Μεσσοποταμίας απέδωσε καρπούς στο 36' που ο Ντίνος πλάσαρε εύστοχα από κοντινή απόσταση. Στο 2ο ημίχρονο η Ν.Γιαννιτσού μπήκε δυνατά και ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι με τον Γκούρλη στο 47', ευκαιρία που δεν αξιοποίησε όμως ο Λυκοτσέτας Αχ. στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 58' ο Υφαντής Άρης έβαλε τους φιλοξενούμενους πάλι στο παιχνίδι πλασάρωντας εύστοχα μέσα από την περιοχή. Στη συνέχεια το μάτς απέκτησε άγρια ομορφιά με τους παίκτες της Γιαννιτσούς να πιέζουν για το γκολ της νίκης αλλά έβρισκαν μπροστά τους μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα. Στο 88' ο Σταθόπουλος βρήκε με όμορφη κεφαλιά τον Κάντζο στην περιοχή και ο τελευταίος δεν έχασε την ευκαιρία χαρίζωντας 3 βαθμούς στην ομάδα του. Ξεχωρίσαν για την απόδοσή τους τα δυο 7άρια, Πάσβουρης και Παπακωνσταντίνου. Άτυχος του μάτς ο Χαντάκος Θ. που τραυματίστηκε στο 1ο 10λεπτο. Συνθέσεις .
Μεσσοποταμία: Κονδυλάκης Γ,Ναούμης Α( 75' Κανέλλος Ε), Ντίνος Η, Παπαζαχαρίας Ι, Τσιούμας Ι, Κορδογιάννης Ι, Πασβούρης Δ, Κρεμμύδας Ν(55' Καννέλος Ι), Κασσας Δ, Σταθόπουλος Κ, Καντζος Η (90' Μανίκας Κ).
Ν.Γιαννιτσού: Μούτος Κ ,Γκούρλης Ν, Ιγγλέζος Δ, Κόντος Φ, Λυκοτσέτας Αχ , Σμαργιαννάκης Β (46' Αλεξανδρής),Σακελλάρης Κ.,Κόλα Ζ., Υφαντής Α ,Χαντζάκος Θ. (10' Δουδουμόπουλος λ.τ.)
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα...

5ος ΟΜΙΛΟΣ
Ολυμπιακός-Λαμ.-Ζηλευτό 4-1
Γραμμένη-Καλύβια 1-4
Παμφθ/κος-Σπερχειάδα 2-0
Αρχάνι-Τσούκα 2-0
Π.Γιαννιτσού-Πλατύστομο 2-1
Τυμφρηστός-ΡΕΠΟ
Βαθμολογία:
1.Αρχάνι 52
2. Σπερχειάδα '05 45
3. Ολυμπιακός Λαμίας 46
4. Ν.Γιαννιτσού 33
5. Τσούκα 32
6. Καλύβια 25
7. Τυμφρηστός 24
8. Παμφθιωτικός 21
9. Δόξα Ζηλευτού 17
10. Ατρόμητος Π.Γιαννιτσούς 16
11. Πλατύστομο 14
12. Μεσοποταμία 12
13. Γραμμένη 6


Δεν υπάρχουν σχόλια: