Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Ο ΑΙΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

ΑΙΟΛΟΣ - ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ 0 - 1 (στην παράταση 1-1)
Χρειάστηκε και παράταση, στο 3ο παιχνίδι που έγινε το περασμένο Σάββατο στο βοηθητικό του Α.Κ. Καρπενησίου, για να αναδειχθεί η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Μυρίκη στον μεγάλο τελικό του τοπικού μας πρωταθλήματος. Στο τρίτο και τελευταίο αγώνα μεταξύ Αίολου και Απεραντιακού, οι γηπεδούχοι με γκολ του Φύκα, στο 107΄, ισοφάρισαν τον αγώνα σε 1-1, και έτσι με 1 νίκη και 2 ισοπαλίες ήταν αυτοί που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.
Ήταν και αυτό, όπως και τα προηγούμενα μεταξύ των δυο ομάδων, ένα ματς πραγματικό ντέρμπυ, που κρίθηκε στα σημεία. Προκρίθηκε ο πιο τυχερός ή αν θέλετε η ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη. Πάντως ο Απεραντιακός στον αγώνα αυτό έδειξε πιο ομάδα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να πάρει αυτό που ήθελε.
Πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Δημήτρη Τσιγαρίδα, έκανε καλό παιχνίδι, πέτυχε ένα γκολ, πήγε το ματς στην παράταση αλλά δεν άντεξε! Από την άλλη πλευρά ο Αίολος, παρότι είχε το αβαντάζ, μετά την μεγάλη του νίκη στον 2ο τελικό, ίδρωσε να πάρει και την ισοπαλία, που αποδείχτηκε όμως αρκετή για την πρόκριση. Έχοντας σε ένα ακόμη μας σε μεγάλη μέρα τους Ζωχάκη, Τσιαμάκη και Μπόνια, έσωσε την παρτίδα έστω και στην παράταση, κατακτώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Το τι θα γίνει στις αναμετρήσεις Μυρίκης – Αίολου, θα το δούμε πολύ σύντομα. Μεγάλα ματς, μεταξύ δυο σπουδαίων αντιπάλων. Για προβλέψεις ούτε κουβέντα. Η συνέχεια στο χορτάρι του βοηθητικού.
Ο νικητής θα ανακηρυχθεί Πρωταθλητής Ευρυτανίας και ταυτόχρονα θα μας εκπροσωπήσει, μαζί με το Βελούχι, στα γήπεδα της Δ’ Εθνικής, στη νέα αγωνιστική περίοδο.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 10΄ μετά από σέντρα στην περιοχή του Αίολου ο επιθετικός του Απεραντιακού Μ. Νικολάου έκανε σουτ, αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 31΄ αδύναμο σουτ του Ν. Ράικου μπλόκαρε εύκολα ο Αρκουμάνης.
Στο 42΄ ο Σ. Γούλας έκανε ωραία σέντρα ακριβείας μέσα στην περιοχή του Αίολου, το σουτ όμως του Κορέτζελου που έγινε αποδέκτης της μπάλας έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κόκκοτου.
Στο 75΄ ο Κ. Σιταράς «σταμάτησε» μέσα στην μικρή περιοχή τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής του αγώνα Η. Γκαλιμάνης έδειξε το σημείο του πέναλτυ. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Π. Γαλανός στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας έτσι το 1-0 για την ομάδα του Απεραντιακού. Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το κανονικό 90λεπτο της αναμέτρησης και βάση των κανονισμών, διεξαγωγής του αγώνα ο 3ος ημιτελικός οδηγήθηκε στην παράταση.
Στο 101΄ δυνατό σουτ του Χ. Τριανατφυλλόπουλου έφυγε άουτ. Στο 107΄ ο Γ. Φύκας με δυνατό σουτ, που χτύπησε πρώτα στο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 1-1, σκορ που οδήγησε τον Αίολο με μια νίκη και 2 ισοπαλίες στον τελικό.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΙΟΛΟΣ: ΚΟΚΚΟΤΟΣ Θ.- ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ(45΄ ΑΝΔΡΕΑΚΗΣ) - ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ν.- ΖΩΧΑΚΗΣ Π.- ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Κ.- ΦΥΚΑΣ Γ.-ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ Κ.- ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Ν.(73΄ ΣΙΤΑΡΑΣ Κ.) - ΝΟΥΛΑΣ Μ.(19΄ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Χ.) - ΜΠΟΝΙΑΣ Κ.- ΡΑΙΚΟΣ Ν. ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ: ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ (ΚΑΡΑΠΛΙΟΣ 96΄)-ΤΣΙΑΚΝΗΣ Ι.(68΄ ΓΑΛΑΝΟΣ Π.)- ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ Δ.-ΖΑΓΚΟΤΣΗΣ- ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Δ.-ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Π.-ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ- ΓΟΥΛΑΣ Σ.- ΠΑΠΠΑΣ Γ.-ΝΙΚΟΛΑΟΥ Μ. (99΄ΖΕΡΒΑΣ Γ.)- ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ Γ.

από Ευρυτανικός Παλμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: