Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Ο "Παλιος" είναι αλλίως αλλά ο "Νέος" ήταν πιο αποτελεσματικός και κερδισε το πρωί της Κυριακής στην τελευταία αγωνιστική της φετινής περιόδου για τον 5ο όμιλο της Α κατηγορίας. Ο λόγος για τον οικοδεσπότη ΑΟ Νέας Γιαννιτσούς που φιλοδώρησε με 4 γκολ τον γεωγραφικό γείτονα Ατρόμητο Παλαιας Γιαννιτσούς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16 όταν μετά από οργανωμένη προσπάθεια ο Νερολής σέντραρε από αριστερά και ο Χαντζάκος με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-0.Αυτό ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να ανεβάσουν ρυθμούς και να ισοφαρίσουν στο 24' όταν μετά από λάθος στο κέντρο ο Παπακώστας δέχτηκε την μπάλα αριστερά, γέμισε στο κέντρο και ο Παληκαράς γύρισε ωραία και πλασαρε τον Μούτο. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Οικονόμου για το 1ο ημίχρονο έστειλε τις ομάδες με το 1-1 στα αποδυτήρια και την εντύπωση πως και οι δυο μπορούν να πάρουν το παιχνίδι. Στην αρχή του 2ου ημιχρόνου οι παίκτες της Νέας Γιαννιτσούς δώσαν χώρο στο κέντρο και προσπάθησαν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί αν ήταν πιο προσεκτικοί με το οφσαιντ. Στο 62' ο επανεμφανισθής Νικ. Γκούρλης - έδειξε πως δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στους κοιλιακούς- έδωσε τη θέση του στον Κ. Σακελλάρη που σε εκτέλεση φάουλ στο 72' κέρδισε πέναλτι σε άσκοπη χρήση του χεριού από την άμυνα των φιλοξενούμενων. Το εκτέλεσε ο ίδιος και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Έτσι το παιχνίδι άνοιξε, η Παλιά δεν παρέδωσε τα όπλα και κυνήγησε την ισοφάριση αλλά άφησε εκτεθημένη την άμυνα για να το εκμεταλευτούν αυτό πρώτα ο Ρίζος στο 78' και μετά ο Νερολής στο 85' και να διαμορφώσουν το τελικό 4-1. Το διαιτητικό τρίο των Οικονόμου-Σκεπετάρη-Μαστρογιάννη στάθηκε καλά σε ένα γενικά ήρεμο παιχνίδι όπου να σημειωθεί ότι έιχαμε μονο 1 κίτρινη κάρτα.
Για την Νέα Γιαννιτσού ξεχώρισε ο Λυκοτσέτας και ο Παππάς στα μετόπισθεν ενώ καθοριστική ήταν και η είσοδος του Σακελλάρη στον αγώνα. Έπιασε τόπο και η επιστράτευση του Χρήστου Βλάχου που άντεξε 90' λεπτά και έδωσε σημαντικές βοήθειες στην άμυνα των γηπεδούχων.Για την Παλαιά πολύ καλός ο αρχηγός Παπαδογιάννης Μ.
Συνθέσεις: Νέα Γιαννιτσού. Μούτος Κ , Βλάχος Χ, Γκούρλης Ν.( 62' Σακκελάρης Κ), Παππά Β., Λυκοτσέτας Αχ , Ρίζος Θ, Δήμου Σ., Υφαντής Α, Νερολής Ι.,Χαντζάκος Θ, Κόλα Ζαμίρ
Ατρόμητος Παλαιάς Γιαννιτσούς: Μαργαρίτης Γ, Τσατάλας Σ, Περδικάρης Χ( 80' Μπακατσέλος Ε), Ρίζος Δ, Μπούτσης Δ, Αγγελακόπουλος Π, Δεληγιάννης Μ, Παληκαρας Ν, Παπακώστας Γ, Παπαδογιάννης Μ, Γιαννακάκης Η.
Η τελευταία αγωνιστική ίσως ήταν και η πιο αποτελεσματική σε τέρματα (32 συνολικά σε 5 αγώνες)
Πλατύστομο - Τυμφρηστός 2-1 (Νίκη σωτηρίας για τους γηπεδούχους)
Τσούκα - Μεσσοποταμία 4-1
Σπερχειάδα - Αρχάνι ανεβλήθη
Καλύβια - Παμφθιωτικός 4-4
Γραμμένη - Ολυμπιακός Λαμίας 1-10

Μπορεί το πρωτάθλημα να τελείωσε για την Νέα Γιαννιτσού, δεν τελείωσαν όμως και οι αναρτήσεις στο blog τουτο. Σύντομα θα μπούν videakia από τα γκολ του σημερινού αγώνα αλλά και στατιστικά στοιχεία της φετινής πορείας.
Εύχομαι καλή ξεκούραση στους συμπαίκτες μου, γρήγορη ανάρρωση στούς τραυματίες και σε όλους τους ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος να γεμίσουν μπαταρίες και να είναι καλά για ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του χρόνου.

Ο συντάκτης του blog, Gkourlis Nikolaos

Δεν υπάρχουν σχόλια: