Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΝΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ - ΑΜΥΝΑ

Δεν τα πήγε και άσχημα τη φετινή χρονιά η άμυνα του ΑΟ Νέας Γιαννιτσούς. Σε σύνολο 26 αγώνων (24 πρ./2 κυπ) δέχτηκε 37 γκολ. Οι παίκτες που στήριξαν την φετινή αμυντική γραμμή ήταν οι:
Χρήστος Μπριτζίκης: (Σορεντίνο…). Αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας σε 7 αγώνες και μια φορά ως δεξί μπακ. Δέχτηκε 8 γκόλ και συμπλήρωσε 630 λεπτά συμμετοχής.
Κώστας Μούτος: (Just perfect…) Ήρθε στην ομάδα στα μέσα του 1ου γύρου και αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας. Ξεχώρισε για τις πολύ καλές επεμβάσεις του και την σταθερότητά του σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Κώστας σε 1530 λεπτά συμμετοχής και 17 συμμετοχές δέχτηκε 25 γκολ, ενώ έπιασε και ένα πέναλτι στο ματς με τον Ολυμπιακό Λαμίας. Από τους καλύτερος πορτιέρο του ομίλου.
Αχιλλέας Λυκοτσέτας (Κόουτς...). Ο παίκτης-προπονητής που γνωρίζει τα μυστικά της θέσης του λίμπερο όσο κανείς άλλος στον 5ο όμιλο. Η παρουσία του σε 22 παιχνίδια(20β/2βα) έγραψε 1890 λεπτά συμμετοχής και πολλές καίριες επεμβάσεις. Μόνο μελανό σημείο το χαμένο πέναλτι στο μάτς με την Μεσσοποταμία.
Θοδωρής Χαντζάκος: Ο «αιώνιος έφηβος» της ομάδας. Αγωνίστηκε σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και πέτυχε 7 γκολ. Είχε 21 συμμετοχές (19β/2βα) και 1800 λεπτά παιχνιδιού. Ξεχώρισε για το πάθος του στο παιχνίδι και για την καλή συμπεριφορά του απέναντι σε συμπαίκτες, διαιτητές και αντιπάλους.
Νίκος Γκούρλης (Ταμίας…). Σε 18 συμμετοχές στην άμυνα του Α.Ο. Ν.Γιαννιτσούς (16β/2βα) τα έδωσε όλα για το καλό της ομάδας και κλάταρε… Τραυματίστηκε στο μάτς με τον Παμφθιωτικό και απουσίασε 1 μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Είχε 1540 λεπτά συμμετοχής και 2 γκολ. Έπαιξε και τερματοφύλακας στην εκτός έδρας νίκη επί της Γραμμένης.
Δημήτρης Ιγγλέζος (Ο κλώνος του Σπυρόπουλου…). Συνεπής με τις υποχρεώσεις του στην ομάδα, έγραψε 1755 λεπτά συμμετοχής σε 20 αγώνες(19β/1βα). Πολύ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα ως αριστερό μπακ και μέσα στις φάσεις όταν έβγαινε στην επίθεση. Πέτυχε 1 γκολ.
Βασίλης Παππά (Mission imposible…). Περίμενε υπομονετικά στον πάγκο και άρπαξε την ευκαιρία που τον καθιέρωσε βασικό. Πήγε πολύ καλά στο μαρκάρισμα των αντίπαλων επιθετικών στα 23 παιχνίδια-2ος σε συμμετοχές-που αγωνίστηκε (12β/6βα/5αλ). Είχε 1512 λεπτά συμμετοχής.
Μέξης Παναγιώτης (Ντρογκμπά…): Ήταν ο εφιάλτης για τον αντίπαλο επιθετικό, ενώ δεν χαρίστηκε και στους αμυντικούς που βρήκε μπροστά του, σημειώνοντας 3 γκολ. Μεγάλο πλήγμα για την ομάδα η επί 2μήνου απουσία του λόγω τραυματισμού. Είχε 14 συμμετοχές (13β/1βα) και 1225 λεπτά παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: