Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΝΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ - ΚΕΝΤΡΟ

Οι παίκτες που αποτέλεσαν την μεσαία γραμμή τη φετινή χρονιά για την ομάδα ήταν:

Κώστας Σακελλάρης: (Πρόεδρος…)Αγωνίστηκε κυρίως στο κέντρο ενώ για τις ανάγκες της ομάδας εκτέλεσε και χρέη τερματοφύλακα στο ματς Γιαννιτσού – Αρχάνι. Σε σύνολο 15 συμμετοχών (10β/2βα/3αλ) έγραψε 1112 λεπτά συμμετοχής, ενώ ήταν στην 18αδα άλλες 5 φορές. Πέτυχε 1 γκολ.

Κων/νος Παπακωνσταντίνου (Ο χαφ του μέλλοντος…) Ίσως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της ομάδας. Αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ αλλά και στο αριστερό άκρο του κέντρου. Αρχίζει και δείχνει τις ποδοσφαιρικές αρετές του, του λείπει όμως η άνεση του σκοραρίσματος. Είχε 1545 λεπτά συμμετοχής σε 18 παιχνίδια (16β/2βα) και πέτυχε ένα γκολ.
Φίλλιπος Κόντος (Pipo…): Με σκαμπανευάσματα στην απόδοση του ο Φίλλιπας, βοήθησε σε 21 αγώνες την ομάδα (10β/6βα/5αλ) και είχε 1377 λεπτά συμμετοχής. Ήταν ο MVP της εκτός έδρας νίκης με τη Γραμμένη, όπου πέτυχε 2 γκολ. Η πιο άτυχη στιγμή του στο μάτς με τη Σπερχειάδα όπου πέτυχε ένα απίστευτο αυτογκόλ που έκρινε το παιχνίδι.

Βασίλης Σμαργιαννάκης (Ο εκσκαφέας της δεξιάς πλευράς…): Πολύ καλύτερος στα εντός έδρας παιχνίδια, ο Βασίλης έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να ενσωματωθεί στην νέα του ομάδα. Έχοντας αγωνιστεί στα Βριλλήσια, Μελλίσια και Παράδεισο Αμαρουσίου, ήρθε στον ΑΟ Ν.Γιαννιτσούς επί τη ευκαιρία των σπουδών του στη Λαμία. Έπαιξε 793 λεπτά σε 16 συμμετοχές (5β/1βα/6αλ).

Σωτήρης Δήμου (Ο κλώνος του Μέσι…) . Ήρθε στην ομάδα στα μέσα του 1ου γύρου και έγινε βασικός στο κέντρο. Η πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα αλλά ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λαμίας τον άφησε εκτός για περίπου 3 μήνες. Αγωνίστηκε 650 λεπτά σε 8 αγώνες (7β/1βα).
Θωμάς Ρίζος (Μπαλαντέρ…) . Ξεχωριστός παίκτης. Με την 1η ματιά δεν σου γεμίζει το μάτι αλλά διακρίθηκε και στα 13 παιχνίδια (1170 λεπτά συμμετοχής) που έπαιξε. Πέτυχε 4 γκολ. Μαζί με τον Μούτο είναι οι μόνοι που δεν έγιναν αλλαγή στα παιχνίδια που αγωνίστηκαν.
Μανώλης Αλεξανδρής (Χορηγός…). Βοήθησε την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λαμίας όπου αγωνίστηκε 70 λεπτά.

Κώστας Τσουράκης (Καραγκούνης…): Έπαιξε στα 2 πρώτα παιχνίδια της ομάδας (180min) και μετά απουσίασε λόγω τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: