Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΝΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ

Η πλεον παραγωγική χρονιά για την επίθεση του ΑΟ Νέας Γιαννιτσούς η φετινή αφού πέτυχε 56 γκολ σε 26 επίσημα παιχνίδια.

Ζαμίρ Κόλα (Ο ξεροκέφαλος…). Την καλύτερη χρονιά του πραγματοποίησε ο Κόλα και αναδείχθηκε 1ος σκόρερ με 14 γκολ. Μετά από 11 χρόνια παρουσίας στην ομάδα αποτελεί την κύρια επιθετική λύση αλλά κάνει κατάχρηση της ντρίμπλας. 1ος σε συμμετοχές με 24(23β/1βα) και σε χρόνο συμμετοχής (2060 min).

Γιάννης Νερολής (Νουρέγιεφ…): Λίγο στην αρχή και πολύ στο τέλος της σεζόν βοήθησε σαν οργανωτής του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας και καθοριστικά γκολ. Σε 13 συμμετοχές (7β/2βα/4αλ) πέτυχε 6 γκολ και έδωσε πολλές ασιστ στους συμπαίκτες του.
Άρης Υφαντής (O Ωραίος…) : 10 συμμετοχές (9β/1αλ) όλες και όλες φέτος για τον πιο ολοκληρωμένο παίκτη που διαθέτει η ομάδα. Λίγο οι υποχρεώσεις και περισσότερο ένας τραυματισμός τον άφησαν μακριά από την αγαπημένη του ομάδα. Παρόλα αυτά πρόλαβε να πετύχει 4 γκολ.
Θανάσης Κάζερος (Zerooo….) : 6 συμμετοχές – 6 γκολ! Ένας παίκτης που στο διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε πολύ καλά επιθετικά χαρακτηριστικά. Ο σοβαρός τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Παμφθιωτικό στέρησε από την ομάδα ταχύτητα και ρυθμό στην επίθεση.

Δημήτρης Ξηντάρας (Ο Βράχος…): Αγωνίστηκε σε 2 αγώνες (150 min) στην επίθεση της ομάδας και πέτυχε 1 γκολ. Ασυμφωνία με την διοίκηση της ομάδας τον έκανε να απουσιάσει από τις υπόλοιπες αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: